بر اساس تصمیم کارگروه انرژی، با عنایت به گزارش سازمان هواشناسی، مبنی بر افزایش دمای هوا و موج گرما و با هدف پایداری شبکه انرژی و همچنين حفظ سلامت عمومی، کلیه ادارات و موسسات دولتی، آموزشگاهها و موسسات آموزش عالی به استثنای مراکز امدادی، درمانی، خدماتی و شعب منتخب بانکها در سراسر استان کرمان در روز چهارشنبه ١١ تيرماه ١٤٠٤ تعطیل میباشند.
فرمانده انتظامی سیرجان از دستگیری عامل ۹ فقره سرقت لوازم کولرهای آبی و گازی در این شهرستان خبر داد.
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
وقتی گدایی هم با تکنولوژی بهروز میشه، دیگه تشخیص نیاز واقعی از شغل جعلی سختتر از همیشهست.
سر هر چهارراه،کارتخوان بهدست هایی هستن که با ظاهر ترحمبرانگیز و لبخندی تصنعی، ذهن و دل مردم رو هدف گرفتن.
باور کنیم همه نیازمندان کارتخوان ندارند، و همه دارندگان کارتخوان نیازمند نیستند.
فریب ظاهرها رو نخوریم؛ کمک واقعی، از مسیر درستش میگذره...
فرمانده انتظامی سیرجان از اجرای طرح نظارت بر صنوف با بازدید از ۴۱۹ مغازه و پلمب ۱۵ واحد صنفی متخلف در یک ماه گذشته خبر داد.
معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری سیرجان از تجهیز ۱۹ تقاطع شهری به دستگاههای UPS برای جلوگیری از قطع برق چراغهای راهنمایی خبر داد.
فرمانده انتظامی سیرجان از اجرای هفدهمین مرحله طرح آرامش در شهر با دستگیری ۲۳ خرده فروش ، ۶ قاچاقچی و ۳۷ معتاد متجاهر و کشف ۱۰ کیلو و گرم مواد مخدر صنعتی و سنتی در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ جواد خواجهپور گفت: مرحله هفدهم طرح آرامش در شهر با رویکرد تثبیت پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز و پیشگیری از جرائم ،مقابله با توزیع کنندگان مواد مخدر و جمع آوری معتادین پرخطر از بوستان ها به مدت ۳ روز در نقاط مختلف شهرستان سیرجان اجرا شد.
وی اظهار داشت:در این طرح ۲۳ خرده فروش مواد مخدر و ۶ قاچاقچی عمده مواد مخدر دستگیر و ۳۷ معتاد متجاهر شناسایی و به مراکز درمانی و کمپ ترک اعتیاد برای درمان تحویل، مقدار ۱۰ کیلو و گرم مواد مخدر سنتی و صنعتی کشف شد.
فرمانده انتظامی سیرجان با اشاره به اینکه متهمان بعد از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی و معتادان متجاهر به مراکز درمانی برای ترک اعتیاد منتقل شدند خاطرنشان کرد: بنا به دغدغهای که در حوزه پیشگیری از اعتیاد داریم برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و سایر مخلان نظم و امنیت به طور مستمر انجام میشود.
بهروز توکلی
1404/02/19
با حضور دکتر حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت مجلس و دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور و مسئولان استانی و شهرستانی، امروز در سیرجان دو طرح بهداشتی و درمانی افتتاح و عملیات اجرایی یک طرح آموزشی نیز آغاز شد:
مرکز خدمات جامع سلامت شهرک سمنگان با زیربنای ۵۰۰ مترمربع و اعتبار ۱۲۵ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
مرکز اورژانس پنج شهری وحید با هزینه ۲۵ میلیارد ریالی توسط خیر سلامت "اسعد اسعدی" ساخته شد.
کلنگزنی پردیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان در زمینی به مساحت ۳۷ هکتار، ساخت این مرکز دانشگاهی کلید خورد.
در ادامه این سفر، از مرکز سلامت شهید نورمندی در هماشهر نیز بازدید شد و از خیر آن مرکز تقدیر بهعمل آمد.
دکتر رضوی، رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: «خیرین سلامت تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی شهرستان کمک کردهاند.»
دکتر شهریاری بیان داشت: «سیرجان رتبه اول کشور در مشارکت خیرین سلامت را دارد و از الگوهای ملی در حمایت مردمی از حوزه بهداشت است.»
فائزه خواجویی
1404/02/19
با فرارسیدن فصل گرما، خاموشیهای مکرر بار دیگر به یکی از چالشهای آزاردهنده زندگی روزمره مردم تبدیل شده است. قطعی برق در گرمای هوا فقط یک مشکل فنی نیست؛ بلکه نشانهای واضح از ضعف مدیریت، بیبرنامگی و نبود فرهنگسازی در زمینه مصرف بهینه انرژی است.
در حالی که کشورهای دارای آبوهوای مشابه با سرمایهگذاری بر انرژیهای نو، بهینهسازی مصرف و آموزش عمومی، بحران مصرف برق را کنترل کردهاند، ما همچنان سادهترین راه را انتخاب میکنیم: قطع برق! هیچ برنامه آموزشی جدی برای کاهش مصرف، هیچ کمپین مؤثر برای فرهنگسازی و هیچ سیاست تشویقی یا بازدارندهای برای اصلاح رفتار مصرفکنندگان دیده نمیشود.
در این میان، زیرساختهای فرسوده، مدیریت ناکارآمد و نبود نگاه بلندمدت، همگی به بحران دامن زدهاند. نتیجه آن، مختل شدن زندگی مردم، آسیب به مشاغل، تضعیف تولید و خدشهدار شدن اعتماد عمومی است.
وقت آن رسیده است که مسئولان، به جای پاک کردن صورتمسئله، با تدبیر، آموزش، و سرمایهگذاری، راهحلهای پایدار و مردمی را جایگزین خاموشیهای دورهای کنند.
خاموشیهای تابستانی، یک هشدار است؛ نه فقط درباره برق، بلکه درباره نیاز فوری به بازنگری در مدیریت منابع و ارتباط صادقانه با مردم.
محمدعلی خردمندی
1404/02/18
رئیس پلیسراه شمال استان کرمان با تحلیل حوادث رانندگی سال ۱۴۰۳ گفت:۱۳ درصد مجروحان و فوتشدگان تصادفات، کودکان خردسال بودند و ۲۰ درصد از مجروحان نیز دچار نقص عضو و معلولیت شدند.
سرهنگ رضایی افزود: ۵۷ درصد تصادفات از نوع واژگونی، ۳۶درصد تصادفات در راههای روستایی و ۱۶ درصد تصادفات نیز مربوط به موتورسیکلتها بوده است.
وی ادامه داد:بیشترین علت تصادفات غفلت لحظهای از توجه به جلو ناشی از خستگی، خوابآلودگی، صحبت با تلفن و سرعت غیرمجاز بوده و لازم است ایمنی خودروها و ایمنسازی جادهها هم ارتقا یابد و متولیان فرهنگی و آموزشی نیز خیلی بیشتر به فرهنگسازی ترافیکی توجه کنند.
رضایی در ادامه بیان کرد: «سال گذشته ۴۱ نفر کمتر از سال ۱۴۰۲ در حوادث رانندگی جان باختند و تعداد مجروحان تصادفات هم ۳۰۰ نفر کمتر بود اما با تخمین زیان بیش از ۸ میلیارد تومانی ناشی از هر جانباخته، باید بینیم که زیان ناشی از فوت ۲ هزار سرنشین وسایل نقلیه، فوت و مجروحشدن ۸۰۰ کودک بیگناه و حدود ۱۱۰۰ فرد گرفتار نقص عضو و معلولیت چه عدد و رقم غیرقابل جبرانی میشود.
سمانه سعیدی نژاد
1404/02/15